Fòrums de l'Associació Aquariòfila de Barcelona
Hola a tots, us els presento (fotos) - Versión para impresión

+- Fòrums de l'Associació Aquariòfila de Barcelona (https://forum.aquariofilabcn.org)
+-- Foro: Arees Públiques / Àrees públiques (https://forum.aquariofilabcn.org/forum-3.html)
+--- Foro: General Aigua Dolça (https://forum.aquariofilabcn.org/forum-9.html)
+--- Tema: Hola a tots, us els presento (fotos) (/thread-3877.html)Hola a tots, us els presento (fotos) - as3s - 16-02-2010

Em presento, sóc de Barcelona capital (barri gòtic), i fins fa ben poc tenia un acuari de 96L que té més anys que jo, i no és una exageració. M'he passat al món dels cíclids americans i clar... amb 96L poc podia fer.

Així que, tenint ja el lloc preparat, vaig adquirir un 120*40*60 (288L), sé que no és molt gran... però poc a poc, us el presento!

[Imagen: p1000330.jpg]

En quant a filtratge, dos Fluval 305, amb capacitat de 2000L/h, xupen 7 vegades la capacitat de l'acuari en una hora.

[Imagen: p1000337a.jpg]

Iluminació Aqua Glo i Sun Glo, 2 calentadors de 300W, airejadors i la decoració, només falten els peixos actuals...

[Imagen: p1000343u.jpg]

Habitants actualment, un Pterygoplichthys joselimaianus de 16cm:

[Imagen: p1000390.jpg]

I un Astronotus ocellatus de 14cm:

[Imagen: p1000392e.jpg]

Vaig fer un pas en fals i la vaig liar comprant un altre Astronotus una mica més petit, que al introduir-lo amb l'actual... en 2 hores el vaig haver de treure si no volia que el matés, l'estic recuperant a l'acuari antic de 96L i quan estigui del tot ho tornaré a provar treient el de 14cm, cambiant la decoració amb unes arrels noves de manglar que m'acaben d'arribar, posant al petit primer, i un cop aclimatat, posar altre vegada el gros i esperar que surti bé la jugada, m'ha sortit força agresiu amb els de la seva especie.

Aquí està l'antic aquari on ara viu el petit Astronotus:

[Imagen: p1000326z.jpg]

Aprofito per preguntar tendes especialitzades on pugui trobar ciclids americans, les que jo conec en tenen pocs... Astronotus sí... pero poca cosa en general, m'agradaria trobar Heros severus, Aequidens pulcher, Vieja argentea...

Salut! Wink


Hola a tots, us els presento (fotos) - albertus - 16-02-2010

Jo en veig a vegades per Hobby peix. Wink

Per cert, les arrels quedarán molt millor que els gerros i les plantes de plástic penso jo. Esclar que és la meva opinió. Potser amb plantes molt fortes com Mycrosorum i Anubias grans lligades als troncs, et queda millor i tot. Repeteixo que això va a gustos, i jo només donc la meva opinió. Big Grin


Hola a tots, us els presento (fotos) - as3s - 16-02-2010

Per Hobby Peix he passat varies vegades, tenen Astronotus i para de comptar... un Severum daurat que no està en venta per que és d'un client diuen, però és impresionant!

Segurament quedará molt millor que les plantes de plàstic, però el gerro més que res és pel Pleco, que es pugui refugiar fàcilment, sempre que l'he tingut a qualsevol acuari ha tingut el seu gerro.