Fòrums de l'Associació Aquariòfila de Barcelona
Cargol poma debora tapissants - Versión para impresión

+- Fòrums de l'Associació Aquariòfila de Barcelona (https://forum.aquariofilabcn.org)
+-- Foro: Arees Públiques / Àrees públiques (https://forum.aquariofilabcn.org/forum-3.html)
+--- Foro: General Aigua Dolça (https://forum.aquariofilabcn.org/forum-9.html)
+--- Tema: Cargol poma debora tapissants (/thread-4159.html)

Páginas: 1 2


Cargol poma debora tapissants - nekolitik - 22-06-2010

Algú em podría aconsellar alguna planta tapissant, que no sigui Hemianthus callitrichoides , el cargol poma se l'esta fotent com si fos enciam Sad , ja no m'en queda.

Una que sigui de fulla dura.

Grácies

sergi.


Cargol poma debora tapissants - nekolitik - 22-06-2010

He trobat aquesta que m'agrada pero no se k tal sortirà...

Lilaeopsis Nova-Zelandae


Cargol poma debora tapissants - MIJABA - 22-06-2010

Mira't la glossostigma elatinoides, es força comuna, de fulla dura com dius, i no requereix tanta il·luminació com d'altres per tapissar.

La lilaeopsis també es força dura.


Com van les cries?


Cargol poma debora tapissants - nekolitik - 22-06-2010

gràcies MIJABA!

MARCHA VALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin


Cargol poma debora tapissants - albertus - 22-06-2010

Jo quan tenia cargols poma de vegades els hi donava per menjar plantes, però segons diuen no digereixen la cel·lulosa, i ho fan temporalment. També pot ser que tinguis un Pomacea canaliculata, que és una màquina menjadora de plantes, els poma que normalment es venen son Pomacea bridgesii i no acostumen a devorar plantes a lo bestia, exceptuant alguns cops.


De plantes buscaría alguna tapissant de fulla una mica dura, com la que et diuen, la Glosso... No se si també se la fotràn. Ja et dic, els problemes que jo tenia amb els poma eren temporals. Wink


Cargol poma debora tapissants - nekolitik - 22-06-2010

Pel que vist per internet diria que el cargol que tinc es el Pomacea bridgesii, i ja se m'ha fotut 10euros en plantes xD.

Probaré la glossostigma a veure com evoluciona el tema.


Cargol poma debora tapissants - Jaume71 - 22-06-2010

Els cargols poma no solen menjar plantes sanes, en tot cas fulles pansides o en descomposició. El que passa és que són molt grossos i matussers i et desmuntarán qualsevol tapissant recent plantada. Jo gairebé optaria per treurel's de l'aquari fins que les tapissants s'hagin pogut arrelar bé.


Cargol poma debora tapissants - nekolitik - 23-06-2010

Doncs el meu cargol deu passar gana pq l'he vist menjant-se fulles ben verdes el molt c**** Big Grin, des del primer dia de posar-lo a l'acuari ja vaig veure que les passaria magres, ademès va a tota hóstia per l'acuari, és un todo terrenoConfusedmiley4: el problema que tinc es que fa poc que tinc l'acuari i nomès en tinc un aixi que haurè de tindre molta paciència amb ell, intentare tirar-li pèsols o carbassó a veure si s'ho menja.

Gràcies a tots pels consells!!!!!

P.D: I perdoneu si m'estic fent pessadet amb tant post i tanta pregunta, estic amb les ánsies del principi suposo, i tinc molts dubtes per fer-ho tot correctament i no vull fracassar amb aquest nou projecte.

sergi


Cargol poma debora tapissants - albertus - 23-06-2010

nekolitik escribió:P.D: I perdoneu si m'estic fent pessadet amb tant post i tanta pregunta, estic amb les ánsies del principi suposo, i tinc molts dubtes per fer-ho tot correctament i no vull fracassar amb aquest nou projecte.

sergi

No demanis perdó Sergi, si els forums s'aguanten és gràcies a la gent que pregunta home. Wink


Cargol poma debora tapissants - nekolitik - 01-07-2010

ni glossostigma elatinoides ni utricularia graminifolia, aquest cargol m'ho desmonta i s'ho fot tot, es un trasto! aghhhhhh.