Fòrums de l'Associació Aquariòfila de Barcelona
Desastre! - Versión para impresión

+- Fòrums de l'Associació Aquariòfila de Barcelona (https://forum.aquariofilabcn.org)
+-- Foro: Arees Públiques / Àrees públiques (https://forum.aquariofilabcn.org/forum-3.html)
+--- Foro: General Aigua Dolça (https://forum.aquariofilabcn.org/forum-9.html)
+--- Tema: Desastre! (/thread-4586.html)

Páginas: 1 2 3


Desastre! - Cosimo - 01-02-2011

Hola a tothom.

Al meu aquari de 200 litres li ha petat la base i l'he hagut de buidar tot. Només ha durat 16 mesos! Quina estafa, oi? He pogut salvar alguns peixos: Crosocheilus Siamensis, Tetra Cardenals, Tetra del congo i algun més. Els ofereixo a qui els vulgui cuidar ja que he decidit plegar i dedicar-me a la petanca, afició molt més econòmica i de menys risc. És una mica urgent ja que no sé si viuran gaire en les condicions que ara els tinc. Animeu-vos sinó els haure de fer a la planxa.

Gràcies.


Desastre! - José Luis - 01-02-2011

Si tens assegurança a casa, mira-ho que normalment ho cobreix. Si es així, demana que et cuidin els peixos i no pleguis de l'aficció.

ANIMS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Desastre! - kongobulunga - 01-02-2011

Demà dimecres passem per l'AAB, si et cal els pots dur o fer-los arribar i segur que entre tots te'ls podem cuidar o bé adoptar.

Salut!


Desastre! - Jaume71 - 01-02-2011

Osti, si és aquest aquari que et van fer a mida (http://www.aquariofilabcn.org/forum/showthread.php?t=3534) ja els hi val! Sad

Te'l van muntar ells a casa? el problema que es trenqui la base és principalment perquè l'aquari no queda ben assentat sobre el moble. Còm el tenies posat?


Desastre! - Cosimo - 01-02-2011

Doncs si, m'el van fer a mida i m'el van muntar ells a casa. Entre la base i el moble hi ha unes tires de poliuretà (no sé si es diu així). No crec que pugui dur-los a l'AAB ja que no tinc cotxe i per circumstàncies personals m'és impossible.
He pogut rescatar un parell de Hemiloricarida Parva.


Desastre! - MIJABA - 01-02-2011

Però que ha passat? Fugues?

Un cop?


Una pregunta al marge, de quants cardenals estem parlant? Si son un bon grup me'ls quedo jo, ja em dirás si necessites alguna cosa a canvi...

Salutacions, y sort! Y no et desanimis! A tothom li passen desastres...


Desastre! - Cosimo - 01-02-2011

MIJABA, en tenia 9 però ara, exactament, no ho tinc clar. Tampoc sé si sobreviuran tots després de l'ensurt. No demano res a canvi només cal que vingueu a buscar-los.


Desastre! - MIJABA - 01-02-2011

Son poquets, per al que tinc pensat i volia una unitat, que sino queden amb diferent tamany i sovint no s'associen en cardúm si tenen diferent procedencia...

Si haguessin sigut almenys 15 o 20 me'ls quedaba!

Gracies per l'oferiment.


Desastre! - Cosimo - 01-02-2011

De res, home. Ja veig que no podré anar al cel! Si no els trobo casa hauré de fer una parrillada i em sabrà molt greu.
Ah, per cert... ha cedit la part frontal de la base i la silicona s'ha tornat tota blanca i era transparent, s'ha desenganxat.


Desastre! - Jaume71 - 01-02-2011

Doncs si ha estat la silicona demana responabilitats als qui t'han fet la urna. Si ho han fet com a comerç, i no com a particulars, resulta inadmisible :mad:

Pel que fa als peixos, ets de Barcelona ciutat, o on cal anar a buscar-los?