Fòrums de l'Associació Aquariòfila de Barcelona
co2 que costa de regular, és normal? - Versión para impresión

+- Fòrums de l'Associació Aquariòfila de Barcelona (https://forum.aquariofilabcn.org)
+-- Foro: Arees Públiques / Àrees públiques (https://forum.aquariofilabcn.org/forum-3.html)
+--- Foro: General Aigua Dolça (https://forum.aquariofilabcn.org/forum-9.html)
+--- Tema: co2 que costa de regular, és normal? (/thread-6247.html)co2 que costa de regular, és normal? - Damaris3 - 08-02-2013

Bones de nou família,
i com no, amb més dubtes. al final he fet un cop de cap i he comprat el CO2, és d'Aquili, el professional clàssic. no és tant currat com el què proposava el Mijaba, però comparat amb el que havia tingut fa temps, crec que ja em servirà per fer una empenta al creixement de les plantes.
la cosa és que el comptabombolles el poso a 1 bombolla per segon, això fa que hi hagi una sortida pel difusor correcte. però al cap d'uns 5 minuts, la sortida es relentitza i va a menys d'1 per segon. en uns 8 minuts, queda com saturat i ja no hi ha bombolles al comptabombolles. això és normal?
li obro una mica més la clau, torna a anar a 1 per segon, i en uns 7 o 8 minuts més passa igual.

per com tinc el filtre i l'escalfador, he posat el comptabombolles al lateral dret i el difusor al lateral esquerren (mirant l'aquari frontalment). pot ser que estant un en una punta i l'altre a l'altre afecti?

primer pensava que era perquè el tub quedava saturat, i esperava que un cop buidada la curva del difusor, tornés a rependre el ritme de sortida, però m'hi he estat una bona estona i això no passa.


co2 que costa de regular, és normal? - Jaume71 - 08-02-2013

Com que depen de la pressio, al començament el sistema te molta inercia. Es normal. Obre la clau a un ritme rapid, i al cap d'una bona estona ves tancant gradualment fins a un ritme correcte i estable


co2 que costa de regular, és normal? - Damaris3 - 08-02-2013

quina rapidesa!!!
Gràcies Jaume, aniré fent proves. sabent que no pinta a defecte de l'equip ja em quedo més tranquil·la.

ja que hi som, per saber si l'abonat amb CO2 és el correcte, feu testos de CO2 i apliqueu els paràmetres de la famosa taula que relaciona Ph, Kh i Co2, oi?

tot i el CO2, afegiré abono i potassi, amb quina freqüència? ho puc començar aquest cap de setmana, tenint en compte que avui he començat amb el CO2?