Fòrums de l'Associació Aquariòfila de Barcelona
em supura aigua acuari 240 litres - Versión para impresión

+- Fòrums de l'Associació Aquariòfila de Barcelona (https://forum.aquariofilabcn.org)
+-- Foro: Arees Públiques / Àrees públiques (https://forum.aquariofilabcn.org/forum-3.html)
+--- Foro: Equipament, Bricolatge etc... (https://forum.aquariofilabcn.org/forum-12.html)
+--- Tema: em supura aigua acuari 240 litres (/thread-6756.html)em supura aigua acuari 240 litres - chasis2 - 24-07-2013

bona tarda,
avui m'he adonat que el meu aquari de 240 litres supura aigua, entre la base del aquari i el moble (especific de aquari) . tinc que dir que es molt poca quantitat perque es forma una gota que rellisca moble avall cada 30min o aixi (estic observant) i estic una mica preocupada per si será el vidre que s'ha trencat o a lo millor que perd per una junta.
Nomes pensar el vuidar tants litres m'estressa i tenir que posar la quantitat de ciclids que tinc en un altre peixera........
alguna recomanacio ???

[Imagen: 2e1dkjp.jpg]


em supura aigua acuari 240 litres - k_orta - 24-07-2013

Tiene toda la pinta que tendrás que vaciar la urna y siliconar la junta por donde pierde. Las siliconas necesitan unas 48h de secado eficiente.

Utiliza siliconas neutras.


em supura aigua acuari 240 litres - chasis2 - 24-07-2013

uuuffff no me quiero ni imaginar vaciar todoooo dios con mi tubo y mi cubo de la fregona y los miles de viajes al baño a tirar el agua o poner el tapon y guardarla, y quitar plantas, cuatro dedos de arena, troncos............. que estrés.................... por lo que gotea no se si valdra la pena...... Sad pero supongo que se puede romper del todo y liarme en el comedor la d san quintin y mas si pasa sin estar en casa


em supura aigua acuari 240 litres - lanchone - 24-07-2013

Habla con Miquel70, te explicará las consecuencias de una rotura de acuario sobre el parquet.


em supura aigua acuari 240 litres - Joan1791 - 25-07-2013

Si tienes bañera, puedes conservar gran parte del agua y peces en su interior.
Yo de ti desmontaba y no me la jugaba.
Saludos!


em supura aigua acuari 240 litres - ismacarv - 25-07-2013

Si que fa pal desmuntar, però és la millor opció i pots aprofitar per donar una repasada al tanc ( netejar sustrat, decoració...). I ara es bona epoca, ja que pots tenir dies els peixos en un o varis recipients sense patir per la temperatura. Si no tens més acuaris, les caixes de plàstic d'emmagatzemar grans et serveixen i les hi ha de molts litres de capacitat, fent servir el filtre que ja hi tens. I si t'hi poses repasa tota la silicona del tanc, no només la fuita. Sort


em supura aigua acuari 240 litres - Olivier - 25-07-2013

No te arriesgues, has de repararlo. Y si es por debajo, hay que sacarlo todo. Hay una silicona que fragua bajo el agua, pero yo no me fiaba de un acuario con perdidas ni loco. No podría prestarte alguien un acuario o un super tupper?


em supura aigua acuari 240 litres - Jaume71 - 25-07-2013

Jo sincerament no me la jugava amb un aquari que perd aigua! Sad

Et recomano que t'oblidis de galledes amunt i avall a pes pel passadís! compra't una manguera que t'arribi al lavabo, safareig, etc.. i a partir de llavors, quan canviis l'aigua pensaràs "còm és que no se m'havia acudit abans!"

Per guardar l'aigua actual la idea de la banyera és bona, després amb una bomba o amb el mateix filtre, la fas tornar de la banyera a l'aquari... tot i que a casa no sé si et deixaràn tenir el bany ocupat d'aquesta manera durant uns dies (perquè, és clar, la reparació no serà immediata Sad )
Una bona opció per desmuntar temporalment un aquari es amb capses de plàstic d'aquestes dels xinos... tenen bona capacitat i hi pots mantenir els peixos durant setmanes.

És vell l'aquari? l'has mogut amb l'aigua dins?


em supura aigua acuari 240 litres - Joan1791 - 25-07-2013

Fa tres anys, amb la mudança i la nena (em vaig mudar i va parir la dona en dies consecutius, collons quin estress), vaig tenir els peixos a la banyera del pis vell una setmana. Filtre + aire.
De veritat, cap baixa. El volum d'aigua es gran, amb el que aquesta es més estable.
Ja ens explicaràs, sort!

PS - per cert, bomba i manguera es bàsic. 0 feina i 0 mullader


em supura aigua acuari 240 litres - chasis2 - 25-07-2013

Gracies per l'ajuda. per sort tinc dos banys amb banyera . m'ha de venir el perit de el seguro de la llar q m'entra dins el seguro.
te dos anys i mig i no l'he mogut per res.
sí te una fuita per un poro de la silicona podría reventar l'aquari igualment ?