Fòrums de l'Associació Aquariòfila de Barcelona
Salutacions - Versión para impresión

+- Fòrums de l'Associació Aquariòfila de Barcelona (https://forum.aquariofilabcn.org)
+-- Foro: Presentacions / Presentaciones (https://forum.aquariofilabcn.org/forum-8.html)
+--- Foro: Presenteu-vos! / ¡Presentaros! (https://forum.aquariofilabcn.org/forum-69.html)
+--- Tema: Salutacions (/thread-8167.html)Salutacions - marbelis - 22-11-2017

Bon dia,

Gràcies per acceptar-me al foro. Sóc aficionada desde fà poques  setmanes.. tinc acuari plantat de 100l., ja he fet el primer canvi parcial d'aigua i tinc 22 peixos en total: 10 tetras neons, 2 xiphos, 4 guppies, 2 escalars petits, 2 boties payaso y dos corydoras.


RE: Salutacions - Ambassador - 09-12-2017

Bona nit i felicitats per iniciar-te en aquesta afició! Si hem permets alguna apreciació d'un altre afeccionat com tu, tinc entès que amb un aquari com el que tens i els seus habitants aviat podries tenir alguns problemes... Els escalars aviat podrien prendre's com aliment els mes petits, com els tetres. I les boties creixeran segurament més del que esperes i podrien provocar alguns problemes amb les plantes.

Si vols provar alguna altra classe de peix jo hi he posat un parell de menjaalgues siamesos. Fan miracles! Potser ara no tens problemes amb les algues, però segurament arribaran.

Gaudeix de l'aquari!!!

Enviat des del meu SM-N9005 usant Tapatalk


RE: Salutacions - fcolours - 12-12-2017

Com bé t'ha dit el company Ambassador, al teu aquari tens una barreja important d'espécies que poden arribar a ser incompatibles per problemes de depredació i de necessitats de paràmetres diferents per sobreviure. A més de que els teus boties poden agafar un tamany important i ser incompatibles amb el tamany del teu aquari.

El primer que hauries de fer seria realitzar una analítica de l'aigua per saber quins son les espécies mes adients pel teu aquari i en funció d'això fer un pensament i adecuar els habitants als paràmetres malgrat que això comporti el fet de haver de regalar/vendre alguns dels teus peixos.