Han ocurrido los siguientes errores:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 871 - File: showthread.php PHP 7.2.34-28+ubuntu20.04.1+deb.sury.org+1 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 871 errorHandler->errorDes del 10/10/2019 el fòrum de l'Associació passa a ser només de lectura. Això vol dir que no es poden crear temes nous ni respondre als temes ja oberts. Les noves tecnologies han fet que una eina tan útil i preuada hagi caigut en desús. Hem decidit deixar obert el fòrum per a totes aquelles persones que vulguin consultar temes tractats al fòrum i que moltes vegades s'esdevenen en eines molt útils pels aficionats a l'aquariofília. Moltes gràcies a tothom.


Calificación:
  • 0 voto(s) - 0 Media
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bristleworms!
#1
He descobert que tinc l'aquari (250l) ple de bristleworms o cucs de foc.

L'hivern passat ja els havia vist, molt petits, amagant-se per la sorra, però tenia un Pseudochelinus, que suposo que els mantenia a ratlla. El peix se'm va morir abans de l'estiu, i vaig esperar a reposar-lo fins després de les vacances: ara els cucs han proliferat de tal manera que en tins centenars!! Per la nit surten i es podria dir que no hi ha ni un cm2 de substrat que no tingui un cuc a sobre. Naturalment torno a tenir un Pseudochelinus, però si el peix dorm de nit i els cucs no surten de dia, se'ls podrà menjar?? A més a més no crec que doni a l'abast el pobre!

Hi ha algun altre remei? Ja sé que són detritívors, i que remenen la sorra, però crec que en tinc en excés. He pensat en fer una "cura" d'aigua dolça a la roca viva, per matar els que s'amaguen a dins, és clar que tb mataré tot el que hi hagi a la roca... no sé què és millor. Em podeu aconsellar?

Moltes gràcies.


Mensajes en este tema
bristleworms! - por alison - 16-10-2006, 12:47
bristleworms! - por Edu O. - 17-10-2006, 01:29
bristleworms! - por alison - 18-10-2006, 15:43

Salto de foro:


Usuarios navegando en este tema: 1 invitado(s)