Han ocurrido los siguientes errores:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 871 - File: showthread.php PHP 7.2.34-8+ubuntu16.04.1+deb.sury.org+1 (Linux)
File Line Function
/showthread.php 871 errorHandler->errorDes del 10/10/2019 el fòrum de l'Associació passa a ser només de lectura. Això vol dir que no es poden crear temes nous ni respondre als temes ja oberts. Les noves tecnologies han fet que una eina tan útil i preuada hagi caigut en desús. Hem decidit deixar obert el fòrum per a totes aquelles persones que vulguin consultar temes tractats al fòrum i que moltes vegades s'esdevenen en eines molt útils pels aficionats a l'aquariofília. Moltes gràcies a tothom.


Calificación:
  • 0 voto(s) - 0 Media
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tancs complementaris
#1
avui aniré a buscar companyia pel cardúmen de rodostomus, que estan molt solets. uns dels peixos que em feien gràcie eren els ramirezzis, que ja en tinc uns d'ullats, a veure si encara hi són.
aleshores, avançant-me una mica al que pugui passar, però sobretot tenint en compte l'experiència de l'Always (bé, i també per curiositat), em surten preguntes sobre els tancs complementaris.
siguin de quarentena o per postes, o inclus altres supòsits. si són situacions tipu aquestes, que no pots preveure (a no sé que estiguis buscant la posta), no pots tenir el tanc ciclat. és a dir, treus els peixos o els ous del comunitari i els poses al tanc, però aquest només té Gh, Ph, Th, No2 i No3 correctes. al no estar ciclat, no se't mouen els paràmetres a curt termini?


Mensajes en este tema
tancs complementaris - por Damaris3 - 18-02-2009, 09:35
tancs complementaris - por AlwaysTB - 18-02-2009, 12:52

Salto de foro:


Usuarios navegando en este tema: 1 invitado(s)