Des del 10/10/2019 el fòrum de l'Associació passa a ser només de lectura. Això vol dir que no es poden crear temes nous ni respondre als temes ja oberts. Les noves tecnologies han fet que una eina tan útil i preuada hagi caigut en desús. Hem decidit deixar obert el fòrum per a totes aquelles persones que vulguin consultar temes tractats al fòrum i que moltes vegades s'esdevenen en eines molt útils pels aficionats a l'aquariofília. Moltes gràcies a tothom.


Calificación:
  • 0 voto(s) - 0 Media
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Quants n'hi caben???
#1
bones de 9 gent! ja fa dos setmanes k tink 7 gupis al aquari de 38 L i magradaria saber si hi caben i si estarien bé 5 corydoras panda o algun altre tipus de corydora i 2 guramis nans (colisa lalia).

Les condicions de l'H2O kines serien les apropiades per akestes 3 especies???

moltissisimes gracies

(p.d. esperu am entusiasme les respostes)
#2
Hola Praslin.

La veritat es que personalment ho trovo una mica justet . . . a la que et comencin a criar els gupis se't quedarà petit i tot. Jo les colisses no les posaria directament i plantaria bastant l'aquari per la part posterior i pels laterals, a fi de crear llocs on s'amaguin les cries dels gupis.

Sobre les corys panda . . . se't faràn d'uns 3 cm mínim . . . si en vols posar, en lloc de 5 amb unes 3 podries probar, tot i que no ho tinc clar.

Si eliminem les colisses podràs mantenir aquestes dues espècies sud-americanes sense gaires problemes.

Wink
#3
el k passa es k he llegit k an de averni unes 4-6 min per tenir corys xk stan timides i tristes i vull k stiguin b....

sobre els guppis la veritat, ara es molt maco k me criin, pero aixo la veritat resulta un problema, si me crien no c pas k podria fer, xk anar a una botiga i no saber k sen faran no magradaria, pero donarlos, no c ki en voldria i k no es plan. si i agues alguna solucio per akest problema estaria mes trankil (es k ara una femella em sembla k sta prenyada).

kla, ja c k sta una mika poblat.... no c... si hi hagues algun peix de fons k pugui sta sol i felic i k no kreixi gaire, llavors seria perfecte xk podria introduir les 2 colises (es k magraden molt...)

k men dieu??
merci per adelantat per les respostes als dubtes.
#4
algu me pot ajudar?? necessito dels vostres coneixements Smile Wink
#5
Hola Praslin,

Les condicions ambientals que requereixen els guppies no són ni de bon troç les que necessiten unes panda. Els primers agraden d'una aigua dura i alcalina mentres a les segones els hi agrada més toveta i àcida.

Has estat pensant en posar més peixos però... ¿qué et semblen uns invertebrats? Tens els cargols poma (gènere Pomacea), les gambetes del gènere Caridina i afins, etc. Un aquari molt plantat com els hi agrada als guppies i un grupet de gambetes fent les "tasques de jardinería" entre les plantes, faria molt de goig. Si pel fons també es passeja un cargol poma, tindràs un equip de neteja perfecte.

Ja diràs quelcom!

Un salut,

Alberto


Salto de foro:


Usuarios navegando en este tema: 1 invitado(s)