Des del 10/10/2019 el fòrum de l'Associació passa a ser només de lectura. Això vol dir que no es poden crear temes nous ni respondre als temes ja oberts. Les noves tecnologies han fet que una eina tan útil i preuada hagi caigut en desús. Hem decidit deixar obert el fòrum per a totes aquelles persones que vulguin consultar temes tractats al fòrum i que moltes vegades s'esdevenen en eines molt útils pels aficionats a l'aquariofília. Moltes gràcies a tothom.


Calificación:
  • 0 voto(s) - 0 Media
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
per triar-hi
#1
He trobat el següent link: http://www.aquabotanic.com/gallery.htm

Interssant la varietat de paissatges que es poden veure.
Gonzalo
#2
Hola, i com he vist que ets un nouvingut, et donc la benvinguda.
Nem a veure, he flipat, hi han aquaris impresionants, pero amb el que he al·ucinat era aquell que tenia l'estatua d'un deu al mig...amb tots els respectes amb qui hi tingui creences religioses, jo crec que seria com posarse el sant sopar de fondo de l'aquari del menjadorBig Grin, i continuo dien que espero que el meu comentari no li afecti a ningu perque el fai amb tots els meus respectes a qui hi cregui, només dic que jo mai ho faría.
#3
Gràcies per la benvinguda.
He trobat interessant la pàgina. Espero que us agradi. El tema és que estic mirant bastant per internet ja que vull remodelar el meu actual aquari (120l). Fa añys que el tinc i no li trec profit. Encara no tinc clar què faré, tot i que si que el vull tenir bastant plantat.
Parlem
Gonzalo
#4
Suposo q molts ja coneixeu aquesta web:
http://showcase.aquatic-gardeners.org/2006.cgi

Aquascapings molt bons amb fotos grans . Confusedmiley2:
#5
No voldria transversar la conversa pero lochapowa, com va el tema de el Scleropages formosus?
Si vols obre un post i en parlem que jo ja tinc curiositat per veure com va el temaBig Grin


Salto de foro:


Usuarios navegando en este tema: 2 invitado(s)