Des del 10/10/2019 el fòrum de l'Associació passa a ser només de lectura. Això vol dir que no es poden crear temes nous ni respondre als temes ja oberts. Les noves tecnologies han fet que una eina tan útil i preuada hagi caigut en desús. Hem decidit deixar obert el fòrum per a totes aquelles persones que vulguin consultar temes tractats al fòrum i que moltes vegades s'esdevenen en eines molt útils pels aficionats a l'aquariofília. Moltes gràcies a tothom.


Calificación:
  • 0 voto(s) - 0 Media
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
competitivitat
#1
uola a tots!!

m'agradaria posar alguna parella de cíclids (kribensis per exemple) al meu acuari. El problema son els habitants que tinc : 1 guppy (que m'agradaria fer-lo criar), 2 mollys, corys, neons, 1 escalar y 1 pangasius. Amb quins dels meus peixos podria ficar algun ciclid?
#2
Hola Laura. Amb quin PH tens aquests peixos?.Mes que rés, per que tinc peixos semblants i m´agradaría saber quin tens
#3
espero que no me apedreeis si os digo que llevo a la tienda a que me analicen el agua. pero para mi cumple pedire que me regalen tests para analizar yo el agua Rolleyes
#4
L'escalar es un cíclid Wink. al marge d'aixo quan et refereixes a una parella de cíclids que vols dir? La família dels cíclids es inmensa desde els agressius i grans cíclids centramericans, passant pels sudamericans, els nans, els dels llacs tanganika i malawi i els fluvials africans, tots ells amb grans diferencies en quant a necessitats, d'espai, companys i aigua. Hauries de centrar-te en quinss peixos vols mantenir, si et refereixes a cíclids nans sudamericans, home tenen necessitats diferents a les dels guppys al marge de ser agressius i segurament els malmetrien la cua.

El pangassius tambe es un peix de massa creixement i t'aconsellaria que el treguessis. Quin acuari tens? Els neons i les corys son perfectes companys per una parella de nans sudamericans i l'esclar també. Per cert l'escalar es molt gragari i es millr mantenirlo en parella o grup, depenent del tamany del acuari es clar.
[COLOR="Black"][COLOR="Blue"]Salutacions.
[/COLOR]
[/COLOR]
#5
Hola Marc, si no m'equivoco l'aquari de la Laura és de 100 litres.

Penso que hauría de decidirse en vivípers o cíclids nans.
#6
uola, ja m'agradaria a mi 100 litres, son 68 litres, i els ciclids en els que m'he centrat són els nannacara anomala. el`pangasius... si algú el vol el regalo, aqui parlo d'ell (esta una mica ..."lisiao")
http://www.aquariofilabcn.org/forum/show...php?t=1471
#7
Em sembla que aixo deia Albert Wink

Marc Martínez escribió:Hauries de centrar-te en quinss peixos vols mantenir, si et refereixes a cíclids nans sudamericans, home tenen necessitats diferents a les dels guppys al marge de ser agressius i segurament els malmetrien la cua.

El pangassius tambe es un peix de massa creixement i t'aconsellaria que el treguessis. Quin acuari tens? Els neons i les corys son perfectes companys per una parella de nans sudamericans i l'esclar també. Per cert l'escalar es molt gregari i es millr mantenirlo en parella o grup, depenent del tamany del acuari es clar.
[COLOR="Black"][COLOR="Blue"]Salutacions.
[/COLOR]
[/COLOR]
#8
Potser haguesim acavat avans dien penso lo mateix que tu Marc jajaja


Salto de foro:


Usuarios navegando en este tema: 1 invitado(s)