Des del 10/10/2019 el fòrum de l'Associació passa a ser només de lectura. Això vol dir que no es poden crear temes nous ni respondre als temes ja oberts. Les noves tecnologies han fet que una eina tan útil i preuada hagi caigut en desús. Hem decidit deixar obert el fòrum per a totes aquelles persones que vulguin consultar temes tractats al fòrum i que moltes vegades s'esdevenen en eines molt útils pels aficionats a l'aquariofília. Moltes gràcies a tothom.


Calificación:
  • 0 voto(s) - 0 Media
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
com pujar duresa?
#1
Hola,
Ja que l'aigua d'osmosi es Kh 0 i Gh 0 de quin procediment penseu que es el millor per pujar aquests parametres sense que es dispari el Ph?

Gràcies
#2
El més pràctic és sens dubte afegir-hi una part d'aigua dura de l'aixeta.
#3
En aquest cas hi hauria de deixar-la reposar per que el clor s'evapori. M'han comentat que no hauria d'aprofitar tota l'aigua ja que part del clor se'n va cap avall enlloc d'evaporar-se. Es cert això?
Si volgués pujar la duresa amb algun producte químic, quin podria fer servir i en quina mesura?
#4
posa una pedra calcarfea i ja esta, ni producte quimics ni res, aigua i pedres o grava calcarea
#5
Però també s'ha de vigilar amb les pedres calcàreas, no m'agraden gaire.

L'aigua de barcelona ja és bastant dura Rolleyes
Solo las lagrimas dejan ver aquello que el corazon no quiere admitir


Posibles temas similares...
Tema Autor Respuestas Vistas Último mensaje
  Química del aigua (conductivitat electrica i duresa) TRONERA 9 4.236 18-04-2015, 06:12
Último mensaje: TRONERA
  duresa total (GH). Barcelona-Eixample esquerra TRONERA 4 2.294 13-10-2014, 18:04
Último mensaje: ismacarv
  MANADO (jbl) i la duresa. TRONERA 6 2.572 15-07-2013, 23:55
Último mensaje: fran137
  Duresa de l'aigua Erill 2 1.802 03-08-2010, 13:39
Último mensaje: Erill
  Pujar KH? hector28bcn 3 1.547 31-03-2009, 18:38
Último mensaje: Marc Martínez
  Dubte sobre la duresa Praslin 2 1.704 15-02-2006, 17:26
Último mensaje: Josep Triginer

Salto de foro:


Usuarios navegando en este tema: 1 invitado(s)