Des del 10/10/2019 el fòrum de l'Associació passa a ser només de lectura. Això vol dir que no es poden crear temes nous ni respondre als temes ja oberts. Les noves tecnologies han fet que una eina tan útil i preuada hagi caigut en desús. Hem decidit deixar obert el fòrum per a totes aquelles persones que vulguin consultar temes tractats al fòrum i que moltes vegades s'esdevenen en eines molt útils pels aficionats a l'aquariofília. Moltes gràcies a tothom.


Calificación:
  • 0 voto(s) - 0 Media
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Salutacions d'un novell
#21
Como purista te diré que en 120 litros cabe una pareja formada, si bien es importante, como te comenta David, el tema de la altura del acuario, ya que si no pueden sufrir atrofia en las aletas superiores.

En 150 litros puedes meter un trío, yo tengo un trío en 240.

Sin embargo hay gente que los mantiene en menos litros.

Un saludo

ALdo
Carpe Diem.
#22
Salut,

L'aquari fa 50 centímetres justos però no tots són d'aigua: hi ha cinc centímetres a dalt per les llums i la tapa i un parell a baix pel sustrat...

Els cinquanta centímetres han de ser d'aigua?

És mala idea tenir-los un temps en aquest aquari i amb el temps, quan creixin, posar-los en un de més gran?

Gràcies pels consells. M'està ballant pel cap ficar-hi alguna cosa més aquesta setmana. Alguna idea?

Enric
#23
Hola Enric, no penso que 160 litres sgui molt poc per esclars, però tant sols posaria una parella i la resta peix de grup tipo neons o borrachitos, algun ancistrus i un grupet de 5 corydoras.


Salto de foro:


Usuarios navegando en este tema: 1 invitado(s)