Des del 10/10/2019 el fòrum de l'Associació passa a ser només de lectura. Això vol dir que no es poden crear temes nous ni respondre als temes ja oberts. Les noves tecnologies han fet que una eina tan útil i preuada hagi caigut en desús. Hem decidit deixar obert el fòrum per a totes aquelles persones que vulguin consultar temes tractats al fòrum i que moltes vegades s'esdevenen en eines molt útils pels aficionats a l'aquariofília. Moltes gràcies a tothom.


Calificación:
  • 0 voto(s) - 0 Media
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
El zoo de Bristol reprodueix Arowanes asiàtiques!
#1
Doncs sí, tal com llegiu, al zoologic de Bristol q manté 4 exemplars que van ser confiscats al 1995, es un peix que figura com CITES 1 i com a tal necessita papers i un microxip que acrediti q ha estat criat en captivitat. L'encarregat de l'aquari Jonathan Rudd afirma que s'ha aconseguit mitjan aigua d'osmosi, ( no sé pas en quina aigua les tenien abans) i augmentant la tempertaura del tanc. Segons es diu a l'article es el primer cop q es reprodueix aquest peix a europa.

Teniu algo més d'informació a Practical Fishkeeping

Gràcies a en TopGon per el chivatazo

Quino! les mandamos un mail a ver si nos ceden alguna?Big Grin
#2
Muy buen enlace. Éste eriva a otro que tampoco tiene desperdicio, la recolección de los alevines
http://translate.google.com/translate?so...ews%3d1965
#3
Lochapowa escribió:Doncs sí, tal com llegiu, al zoologic de Bristol q manté 4 exemplars que van ser confiscats al 1995, es un peix que figura com CITES 1 i com a tal necessita papers i un microxip que acrediti q ha estat criat en captivitat. L'encarregat de l'aquari Jonathan Rudd afirma que s'ha aconseguit mitjan aigua d'osmosi, ( no sé pas en quina aigua les tenien abans) i augmentant la tempertaura del tanc. Segons es diu a l'article es el primer cop q es reprodueix aquest peix a europa.

Teniu algo més d'informació a Practical Fishkeeping

Gràcies a en TopGon per el chivatazo

Quino! les mandamos un mail a ver si nos ceden alguna?Big Grin

No es mala idea Marc, pero viendo el caso que nos han hecho los ingleses pretendiendo pagarlas mejor yo mandaría al "comando urna nocturna" y me dejaría de historias.Big Grin

Por cierto, lo de subir la temperatura y ablandar el agua, ¿ no es lo mismo que hacen los criadores de discos para incitar a la puesta?.
#4
quino69 escribió:Por cierto, lo de subir la temperatura y ablandar el agua, ¿ no es lo mismo que hacen los criadores de discos para incitar a la puesta?.
La mayoría de peces, el caso es saber como las tenian antes, pq imagino lo peor...
#5
Lochapowa escribió:La mayoría de peces, el caso es saber como las tenian antes, pq imagino lo peor...

¿ A que te refieres?


Salto de foro:


Usuarios navegando en este tema: 1 invitado(s)