Des del 10/10/2019 el fòrum de l'Associació passa a ser només de lectura. Això vol dir que no es poden crear temes nous ni respondre als temes ja oberts. Les noves tecnologies han fet que una eina tan útil i preuada hagi caigut en desús. Hem decidit deixar obert el fòrum per a totes aquelles persones que vulguin consultar temes tractats al fòrum i que moltes vegades s'esdevenen en eines molt útils pels aficionats a l'aquariofília. Moltes gràcies a tothom.


Benvinguda - Bienvenida
#1
Benvolguts amics de l'AAB,

Des de ja fa algun temps, alguns socis de l'AAB aficionats als killis, pensem que seria bo crear un grup de killis al si de l'AAB. Després d'un temps de gestació, més llarg del que a molts ens hagués agradat, avui ha nascut el Grup Català de Killis (GCK).

La idea de formar aquest grup no és cap altra que intentar afavorir i potenciar aquesta afició al si de la nostra associació alhora que col•laborar amb altres associacions i grups tant a nivell estatal com internacional. Aprofitem l'ocasió per a, des d'aquest modest lloc, estendre una mà per a qualsevol cosa en la que puguem col•laborar amb altres institucions.

Són bastants els socis de l'AAB que ocasionalment han mantingut killis. El repte és engrescar-los a que romanguin dins de l'afició i ens beneficiem tots de les nostres experiències i vivències.

Sense més dilació, m'agradaria donar la benvinguda a tots els socis a fi que puguin conèixer i gaudir d'aquests meravellosos peixos i del curiós món que els envolta.


Espero que sigui del vostre gust!

--------------------------------------------------------------------

Apreciados amigos de la AAB,

Desde hace ya algún tiempo, algunos socios de la AAB aficionados a los killis, pensamos que sería bueno crear un grupo de killis en el seno de la AAB. Después de un tiempo de gestación, más largo del que a muchos nos hubiera gustado, hoy ha nacido el Grup Català de Killis (GCK).

La idea de formar este grupo no es otra que intentar favorecer y potenciar esta afición en el seno de nuestra asociación a la par que colaborar con otras asociaciones y grupos tanto a nivel estatal como internacional. Aprovechamos la ocasión para, desde este modesto sitio, tender una mano para cualquier cosa en la que podamos colaborar con otras instituciones.

Son bastantes los socios de la AAB que ocasionalmente han mantenido killis. El reto es animarles para que permanezcan dentro de la afición y nos beneficiemos todos de nuestras experiencias y vivencias.

Sin más dilación, me gustaría dar la bienvenida a todos los socios a fin que puedan conocer y disfrutar de estos maravillosos peces y del curioso mundo que les rodea.


¡Espero que sea de vuestro agrado!

[Imagen: GCK-AAB.jpg]
#2
Os deseo mucha suerte con vuestra nueva aventura y espero ver pronto fotos de vuestros mejores ejemplares.

La verdad es que en la asociación hay varios expertos en estos peces.

Un saludo.
#3
Apunta'm.Smile
#4
Mola mol el logotip!

Per cert, jo no mantinc killis a lo Pere Sastre, pero tinc un parell d'espècies. Tot i així, em considero del grup! jejeje

Salutacions!

Albert
#5
Hola,

Molt bona idea. Mercès Cherax per a la teva iniciativa.

Fins aviat.

Salva


Salto de foro:


Usuarios navegando en este tema: 1 invitado(s)