Hem afegit un sistema de "M'agrada" al fòrum. Així podrem dir si ens agraden les entrades que facin els companys / Hemos añadido un sistema de "Me gusta" en los foros. De esta manera podremos decir si nos gustan las entradas de los foreros.

Hem desactivat per uns dies la secció de Patrocinadors, som renovant els contractes de col·laboració de l'any vinent / Hemos desactivado por unos días la sección de Patrocinadores, estamos renovando los contratos de colaboración del año que viene.


{myadvertisements[zone_1]}
Calificación:
  • 0 voto(s) - 0 Media
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tancs complementaris
#1
avui aniré a buscar companyia pel cardúmen de rodostomus, que estan molt solets. uns dels peixos que em feien gràcie eren els ramirezzis, que ja en tinc uns d'ullats, a veure si encara hi són.
aleshores, avançant-me una mica al que pugui passar, però sobretot tenint en compte l'experiència de l'Always (bé, i també per curiositat), em surten preguntes sobre els tancs complementaris.
siguin de quarentena o per postes, o inclus altres supòsits. si són situacions tipu aquestes, que no pots preveure (a no sé que estiguis buscant la posta), no pots tenir el tanc ciclat. és a dir, treus els peixos o els ous del comunitari i els poses al tanc, però aquest només té Gh, Ph, Th, No2 i No3 correctes. al no estar ciclat, no se't mouen els paràmetres a curt termini?
Responder
{myadvertisements[zone_3]}
#2
Pel que jo tinc entès, un tanc de reproducció requereix canvis d'aigua freqüents per tal de garantir unes condicions d'aigua òptimes ja que els alevins són molt sensibles a nitrits, nitrats etc. de forma que, estar ciclat o no influiria bastant menys que, per exemple, la quantitat de menjar que hi posis. La concentració de "porquería" que poden generar els alevins en 10 litres diria que és ben minsa comparat amb l'excés de menjar que pugui provocar un mateix.


L'altre dia comentava amb l'albertus de tenir preparat un transportin amb un airejador per a postes.

Potser seria interessant fer una mini guia sobre els temes següents:

-Tancs complementaris, com bé dius tu.

-Medicaments que pot ser útil tenir molt a mà i formes d'administrarlos, avantatges i inconvenients del seu ús.
AlwaysTB
Responder
{myadvertisements[zone_3]}


Salto de foro:


Usuarios navegando en este tema: 1 invitado(s)
{myadvertisements[zone_2]}