Des del 10/10/2019 el fòrum de l'Associació passa a ser només de lectura. Això vol dir que no es poden crear temes nous ni respondre als temes ja oberts. Les noves tecnologies han fet que una eina tan útil i preuada hagi caigut en desús. Hem decidit deixar obert el fòrum per a totes aquelles persones que vulguin consultar temes tractats al fòrum i que moltes vegades s'esdevenen en eines molt útils pels aficionats a l'aquariofília. Moltes gràcies a tothom.


Calificación:
  • 0 voto(s) - 0 Media
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Buscando electroválvula
#1


Holas!,


me estoy montando un controlador para regular el funcionamiento del equipo de ósmosis y solo me queda comprar la electroválvula que cierre el paso del agua.


Alguien ha utilizado o sabe de algún tipo que funcione con tubos pequeños (los q lleban los equipos), 6mm exteriores y 4 mm iteriores.


Blog AAB Blog GCK

Siempre hay espacio para un nuevo acuario
Album (en construcción)
#2


Jo vaig comprar una electrovalvula de jardineria de 1 polsada i la vaig adaptar a 3/4 per a l'entrada d'aigua de l'aixeta. Tot aixo junt amb un interruptor de nivell que talla la corrent de l'electrovalvula quan el dipòsit està ple.


Importantíssim: L'aigua s'ha de tallar a l'entrada de l'equip. Ni pensis en tallarla al final.
#3


Ja hem miraré la possibilitat de montar aquest sistema amb l'electoválvula de jardineria.


Com d'accessoris per a rec automàtic n'hi ha molts segurament conectaré l'electrovàlvula a un d'aquests tubs fins de reg per goteix q entri directament en l'equip d'ósmosis.


Blog AAB Blog GCK

Siempre hay espacio para un nuevo acuario
Album (en construcción)
#4
quan ho tinguis tot fet jam diras com ho has fet... que el diposit de 60 litres de la bateria ja m'ha sobreeixit més d'una vegada Confusedmiley17:

Salut!!!
#5
No entenc com us la jugueu tant..............amb 30? teniu electrovalvula + interruptor de nivell.........Confusedmiley17:


Salto de foro:


Usuarios navegando en este tema: 1 invitado(s)