Des del 10/10/2019 el fòrum de l'Associació passa a ser només de lectura. Això vol dir que no es poden crear temes nous ni respondre als temes ja oberts. Les noves tecnologies han fet que una eina tan útil i preuada hagi caigut en desús. Hem decidit deixar obert el fòrum per a totes aquelles persones que vulguin consultar temes tractats al fòrum i que moltes vegades s'esdevenen en eines molt útils pels aficionats a l'aquariofília. Moltes gràcies a tothom.


Calificación:
  • 0 voto(s) - 0 Media
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
complicacions?
#11
Per passar l'aigua de la garrafa a l'aquari de manera suau, ho pots fer a la inversa: poses la garrafa més elevada que l'aquari i amb el tub tornes a fer un sifò però de la garrafa a l'aquari. Sinó,doncs amb la mateixa garrafa poc a poc. Canviant un 30% de l'aigua tampoc és imprescindible que l'escalfis abans.

Si tens els nitrits alts, fes canvis d'aigua molt seguits i més abundants que el 30%. Ara per ara, amb un filtre inmadur, la única manera de treure NO2 y NO3 de l'aigua és amb canvis parcials. De la mateixa manera et pots estar ben bé tres dies sense donar de menjar... els peixos se't moriràn molt abans intoxicats per NO2 (que segur que sí) que de gana (que segur que no).

Per a netejar el fons es sol aprofitar quan fas canvis d'aigua amb el tub del sifó arrán de la grava. t'ho pots fer tant senzill com ficar un cilindre de plàstic més ample (un got de tubo, un pot de test d'aquari, un tub més ample, ...) amb un forat ben encastat al tub del sifó. Confusedmiley2:
#12
Hola

Jo ho faig com el jaume pero en petit XD

Per aspirar uso aixo

[Imagen: Aspiradora.jpg]

Tub d`oxigenador, una xeringa tallada, un pal i dues bridas... sembla mentida la de merda que surt de la sorra XD

Per omplirla un gota a gota desde una posicio mes alta... a buscar un armari i un tub llarg XD


Salto de foro:


Usuarios navegando en este tema: 1 invitado(s)