Des del 10/10/2019 el fòrum de l'Associació passa a ser només de lectura. Això vol dir que no es poden crear temes nous ni respondre als temes ja oberts. Les noves tecnologies han fet que una eina tan útil i preuada hagi caigut en desús. Hem decidit deixar obert el fòrum per a totes aquelles persones que vulguin consultar temes tractats al fòrum i que moltes vegades s'esdevenen en eines molt útils pels aficionats a l'aquariofília. Moltes gràcies a tothom.


Calificación:
  • 0 voto(s) - 0 Media
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Akadama
#1
Hola! que he de fer si vull afegir una mika de akadama al aquari?? S´ha de bullir, rentar?
Problemes amb invertebrats?
Biaxa el ph?? molt?

Gràcies.
#2
La akadama la trobarás en botigues de bonsais.

Baixa lleugerament el PH, tampoc t'esperis baixades drástiques.

Jo sempre, cualsevol grava, abans d'introduirla a l'aquari la fico dins d'una palangana i la fico a la banyera, i au, aigua calenta a tope, així netejo el polsim que agafa amb el fregament.

Problemes amb invertebrats: cap, no conté metalls pesants ni coure ni llets varies.
Salutacions,

MIJABA.
#3
Merci per respondre!

Salut!
#4
Espera a parlar amb mes gent sobre les virtuts ó defectes de l'akadama como substracte. Al principi semblava que podía esser fantástica com a material, desprès sorgeixen problemes respecte a les plantes, segons va comentar en Llorenç (Samsara), que personalment considero que es la persona amb mès coneixements sobre plantes....

Cordialment,
#5
Merci Pere, a veure si en Llorenç es deixa caure per aquí i opina del asumpte !

Salut!

Héctor.
#6
Que tal...!!!!, en soloinvertebrados.com encontraras varios posts referentes a la idoneidad de la Akadama como sustrato y su uso en acuarios con invertebrados. Yo estoy a punto de echar a andar de nuevo el de las CRS/CBS con Akadama como sustrato. Me han dicho que hay que dejar que colme su capacidad de absorcion, que despues de ese punto mantiene muy bien el equilibrio quimico del agua. De todos modos tomando en cuenta que para este tipo de acuarios el pH debe estar rondando los 6,3-6,8 creo que funciona bien. Yo no plantare, porque todos sabeis que no me van mucho las plantas, pero imagino que ira bien. En cuanto al lavado me han dicho que nada de nada, solo hay que tener la precaucion de llenar "MUY" poco a poco para evitar polvaredas.

Un saludo
Ernesto Roa.
#7
Hector l'Oshún tenia akadama Confusedmiley2:

Costa estabilitzar pero no va malament.


Salto de foro:


Usuarios navegando en este tema: 1 invitado(s)