Des del 10/10/2019 el fòrum de l'Associació passa a ser només de lectura. Això vol dir que no es poden crear temes nous ni respondre als temes ja oberts. Les noves tecnologies han fet que una eina tan útil i preuada hagi caigut en desús. Hem decidit deixar obert el fòrum per a totes aquelles persones que vulguin consultar temes tractats al fòrum i que moltes vegades s'esdevenen en eines molt útils pels aficionats a l'aquariofília. Moltes gràcies a tothom.


Calificación:
  • 0 voto(s) - 0 Media
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nou picoaquari
#21
Home, jo al congelador de casa sempre tinc artemia, mysis, ous de llagosta, plancton vermell, microplancton, i un preparat de gamba...espero que alguna cosa els agradi. Així i tot, tinc dubtes de si dedicar-lo finalment als globus nans o algun altre tipus de peix...
#22
Home, no ho veig una mala opció. Imagino que ja saps lo maco dels tetraodòntids, que mouen els ulls d'una forma molt divertida i tenen un nedar molt peculiar. A mi m'agraden per això. Ara...tens microrasbores molt maques per escollir, també Paracheirodon simulans (un neó però de tamany molt petit) y un gran repertori de possibilitats.
#23
Tetras!!! Poder són una mica vulgars Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin Però pel tamany, em sembla que estaran bé...I gambetes variades!!!
#24
Per cert, estic probant els biopellets com a font de carboni per a les bacteries...Actualment, els faig servir al marí i suposo que amb l'aigua dolça deu funcionar també. Algun consell?
#25
Aquest petit globus m'agrada molt, pero en un acuari de 28l nomes podria estar ell sol oi?
Saludos!

Rubén
#26
No ho tinc massa clar, segons deien poder una parelleta, però com que no s'hi poden posar gambes ni cargols, al final m'he decidit pels tetras...
#27
Algunes fotos d'aquesta nit.
Hi ha 6 cardenals i 4 tetres albins, 1 gamba filtradora africana i algunes de les petites cherry i d'altres, 1 cargol poma i plantes variades.

[Imagen: P1010064.jpg]
[Imagen: P1010062.jpg]
[Imagen: P1010061.jpg]
[Imagen: P1010060.jpg]
[Imagen: P1010059.jpg]
i el filtre de motxil·la...
[Imagen: P1010063.jpg]


Salto de foro:


Usuarios navegando en este tema: 1 invitado(s)