Des del 10/10/2019 el fòrum de l'Associació passa a ser només de lectura. Això vol dir que no es poden crear temes nous ni respondre als temes ja oberts. Les noves tecnologies han fet que una eina tan útil i preuada hagi caigut en desús. Hem decidit deixar obert el fòrum per a totes aquelles persones que vulguin consultar temes tractats al fòrum i que moltes vegades s'esdevenen en eines molt útils pels aficionats a l'aquariofília. Moltes gràcies a tothom.


Calificación:
  • 0 voto(s) - 0 Media
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
caracoles cerithium desaparecidos..??
#1
Hola nois,
Pues eso, que desde hace un tiempo no veo a mis caracoles cerith, y no sé si estan aletargados o muertos. Sabeis si se pueden enconder bajo la arena un tiempo, o he de pensar en hacer un funeral...? No he detectado subida de nitritos ni nada malo y el acuario se ve bien.
Por cierto, aprovecho para presentarme que soy nuevo. Me llamo David, soy de Sabadell y tengo 37 añitos.
Un saludo!Confusedmiley1:
#2
Doncs, tant pot ser una cosa com l'altra, no t'extranyi que s'enterrin uns dies, però també podria ser que hagin mort, encara que tots de cop?!??
#3
Hola,
Doncs crec que deuen estar morts, ja que fa temps que no es veuen... ara he comprat 3 més, a més de 3 astreas i 3 trochus.
#4
Per cert, m'estan sortint unes alges superiors verdes des de la sorra i les roques que semblen cactus de l'oest americà i que creixen uns 10 cm d'alt ... Si t'interesses per curiositat et podria passar alguna. Crec que indiquen que l'aigua està en bones condicions.
#5
Doncs finalment, resultava que estaven adormits, perquè desprès d'uns quants mesos estan apareixen tots!!:p
Curiosos animals!
#6
Doblet escribió:Per cert, m'estan sortint unes alges superiors verdes des de la sorra i les roques que semblen cactus de l'oest americà i que creixen uns 10 cm d'alt

Podría ser Neomeris annulata:

[Imagen: annulata.jpg]
Saludos:

[SIGPIC][/SIGPIC]
#7
Osti, és una foto del teu acuari!!! quina presencia! Quin és el secret? Que poses potser carbó actiu de tant en tant?
Aquesta també la tinc però en molta menor quantitat. A veure si faig una foto i la poso. La que dic fa una mena de fulles grasses que creixen una damunt de l'altre i que sembla com dic un cactus.
Personalment a mi m'agraden molt les algues superiors, tant com els coralls, i penso que estan una mica com en segon terme.
Salutacions


Salto de foro:


Usuarios navegando en este tema: 1 invitado(s)