Des del 10/10/2019 el fòrum de l'Associació passa a ser només de lectura. Això vol dir que no es poden crear temes nous ni respondre als temes ja oberts. Les noves tecnologies han fet que una eina tan útil i preuada hagi caigut en desús. Hem decidit deixar obert el fòrum per a totes aquelles persones que vulguin consultar temes tractats al fòrum i que moltes vegades s'esdevenen en eines molt útils pels aficionats a l'aquariofília. Moltes gràcies a tothom.


Calificación:
  • 0 voto(s) - 0 Media
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ampliar la Viquipèdia
#1
Hola!

Sempre he pensat que per facilitar coneixements de forma ràpida la Viquipèdia és una eina molt útil i en aquest món també pot ser-ho. És una llàstima que no hi hagi gaire informació de les diferents espècies de peixos i plantes d'aquari amb les seves característiques i necessitats per mantenir-los en captivitat. Pels que no en sabem tant, sempre hem d'anar buscant en milers de pàgines webs i foros per trobar la informació més bàsica.

Quantes més facilitats posem als nou vinguts en aquest mundillo més gent si afegirà ja que el problema més greu que presenta l'aquariofília és la falta d'informació que alhora genera frustració, ràbia i al final, abandonament d'aquest hobby tot just quant la gent comença.

Trobo que estaria genial que entre tots, poguéssim anar escrivint i completant articles en la Viquipèdia, això facilitaria molt les coses, sobre tot als nous (i també als no tant nous...).

No sé si m'he explicat gaire be. M'agradaria saber que en penseu.

Salut!


Salto de foro:


Usuarios navegando en este tema: 1 invitado(s)