Des del 10/10/2019 el fòrum de l'Associació passa a ser només de lectura. Això vol dir que no es poden crear temes nous ni respondre als temes ja oberts. Les noves tecnologies han fet que una eina tan útil i preuada hagi caigut en desús. Hem decidit deixar obert el fòrum per a totes aquelles persones que vulguin consultar temes tractats al fòrum i que moltes vegades s'esdevenen en eines molt útils pels aficionats a l'aquariofília. Moltes gràcies a tothom.


Calificación:
  • 0 voto(s) - 0 Media
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Descuento SOCIOS, jaja
#1
Nada Pasando del tema,!!!!!
#2
Pues básicamente por que se pasan por el forro el contrato que firmaron. Como nadie se queja, nadie les llama al orden. Lo suyo seria decir en abierto que tiendas estan incumpliendo su palabra.

De todas maneras hay que aclarar que el contrato excluía de descuentos cosas ya rebajadas.
#3
Pufff, por unos centimos olvidar lo que he dicho.
#4
El contracte de les botigues col·laboradores amb la AAB està molt clar, tal com diu en Josep:

Cita:Por otra parte la EMPRESA se compromete a:

· Ofrecer un 10% de descuento sobre todos los artículos a la venta (material, libros, animales y plantas), tanto si se trata de una venta directa en su local comercial o si se trata de una venta on line, a todos los socios de la AAB que se identifiquen como tales mediante el carné oficial del año en curso. La única excepción sobre este descuento serán los artículos ya rebajados y las ofertas especiales. No se considerará una oferta especial los kits que vengan montados ya desde el distribuidor.

Com a socis tenim dret a exigir aquest tracte, i en cas d'incompliment cal que ho feu saber al nostre mail info@aquariofilabcn.org perquè ens hi posem en contacte, reclamem el que s'ha cobrat de més al soci i prenem les mesures que creiem convenients.

Cal ser estrictes amb aquest tema perquè si no, perdem un dels drets que té el soci, es trenca un pacte signat entre les botigues i la AAB i en definitiva desprestigia l'associació enfront dels socis i dels aficionats.
#5
Joder, por media hora me he quedado sin enterarme XDXDXDXD
#6
Totalment dacord amb el Jaume, pensem que les botigues patrocinadores s'han compromès a una cosa a cambi d'una altra que l'associació respecta. No ho fan gratuitament.

A més, els socis de l'associació tenen predilecció per les botigues col·laboradores. Seran uns quants centims, però es això, fa més mal el sentir-se estafat. Jo quan em sento estafat a algun lloc ja no hi torno. No sé si compensa a un botiguer per uns quants centims als que s'ha compromés. Pero el pitjor es el boca orella. Mai no parlaré bé d'un lloc on he sentit que m'han pres el pel. (vease el tajo inglés por ejemplo Big Grin)

A més a més, qualsevol persona que vingui de fora y que busqui botigues a Barcelona trobarà les nostres botigues les millor possicionades. Si comencem a mirar, tenen multiples avantatges i s'els demana molt poc a canvi.

La idea global es potenciar l'afició, i les botigues son les principals beneficiàries!
#7
David, envía'ns un mail o un privat a algu de la Junta.

Tampoc es tracta de criminalitazar a ningú però s'ha de saber que no es compleixen les condicons per anar fotent el toque i pendre lñes mesures necessaries.

Si no, és el que dic, la AAB perd valor i perd força. Al final, com es va dir en Assemblea, la AAB defensa als socis i la afició en general... però primer als socis! (com deia Núñez, "al ssossi no se'l pot enganyar").
#8
Petxinot escribió:(...)Pero el pitjor es el boca orella. Mai no parlaré bé d'un lloc on he sentit que m'han pres el pel...

Perquè alerta! això no només es tradueix contra les botigues, es tradueix igualment en contra de la AAB: un es fa soci perquè -entre altres coses- li diem que amb el carnet li faran descompte i després no és veritat....


Haurem d'ampliar l'eslògan Big Grin


LA AAB SOM TOTS! DEFENSA ELS TEUS DRETS!
#9
David creo que no tendrías que haber editado tu post.
Si realmente te sientes molesto con lo que te ha pasado estás en todo tu derecho como socio de comentarlo.
Saludos:

[SIGPIC][/SIGPIC]
#10
Se puede cerrar y borrar.


Posibles temas similares...
Tema Autor Respuestas Vistas Último mensaje
  Acceso a area socios a no socios?? kelele 2 4.542 15-10-2010, 00:35
Último mensaje: husky

Salto de foro:


Usuarios navegando en este tema: 1 invitado(s)