Des del 10/10/2019 el fòrum de l'Associació passa a ser només de lectura. Això vol dir que no es poden crear temes nous ni respondre als temes ja oberts. Les noves tecnologies han fet que una eina tan útil i preuada hagi caigut en desús. Hem decidit deixar obert el fòrum per a totes aquelles persones que vulguin consultar temes tractats al fòrum i que moltes vegades s'esdevenen en eines molt útils pels aficionats a l'aquariofília. Moltes gràcies a tothom.


Calificación:
  • 0 voto(s) - 0 Media
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
comencem
#81
albertus escribió:Pots pillar algún cargol per les algues. Wink
Els més comuns són els trochus i els tectus, però el que més feina he vist que fa són les cypraea annulata, apart que són molt més curioses de tenir...la part dolenta és que són difícils de trobar...sobretot no les confonguis amb les tigris que són unes moles enormes amb molt poca traça i que ho van tirant tot pel terra.
#82
Blurp escribió:Sento dissentir de nou...no veig cap puntet rosa/vermell/taronja o verd intens que es podrien considerar calcaris...al meu parer són algues com les del vidre. La proba és ben fàcil, amb una broxeta de fusta llarga es rasca si surt amb facilitat són algues verdes, si es trenca com si fos guix o no surt: coral.lina.
Be, les fotos potser no donen una idea del tot fidedigna. Hi han algues de color moradet però també hi han punts violacis que semblen més com si estiguessin pintats. Ja posaré més fotos en el proper post.

Blurp escribió:Les macro, indispensables no ho són, però si que contribueixen a mantenir un equilibri que només s'aprecia quan et manca. Les rhodophytes (algues vermelles) no proliferen tant però fan més bona pinta.

El principal problema es d'espai. El sump es també inviable. I si l'alga es propaga (i es collonera cual mosca veraniega) prefereixo prescindir.

Gràcies per les vostres opinions. Confusedmiley20:

I ara sí... fins el proper post.


Salto de foro:


Usuarios navegando en este tema: 1 invitado(s)