Des del 10/10/2019 el fòrum de l'Associació passa a ser només de lectura. Això vol dir que no es poden crear temes nous ni respondre als temes ja oberts. Les noves tecnologies han fet que una eina tan útil i preuada hagi caigut en desús. Hem decidit deixar obert el fòrum per a totes aquelles persones que vulguin consultar temes tractats al fòrum i que moltes vegades s'esdevenen en eines molt útils pels aficionats a l'aquariofília. Moltes gràcies a tothom.


Calificación:
  • 0 voto(s) - 0 Media
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
iriatherina werneri
#1
Hola, fa uns dies vaig comprar un petit cardumen de iriatherina wenwri (12 mascles), per un nano cubo d'uns 35 litres, no hi tinc més habitants, sembla que s'han aclimatat bé, tenen el color brillant i despleguen les aletes retant-se entre ells, però el problema és que no mengen... els dono menjar en escames, he probat de donar-los les escamens senseres, esmicolades, parant el filtre per tal que estigui més estona flotant el menjar, posant el filtreal màxim per tal que el menjar esmogui, etc.. però no el volen.
Algú té experiència en aquest tipus de peix??? necessiten menjar especial??

Gràcies
#2
Hola,

Al principi els hi costa menjar sec, prova amb larva vermella i artemia congelada.

A veure que tal van.

Fins aviat,

Salva
#3
Sip, a mi me ha pasado varias veces; incluso comiendo bien el seco han acabado adelgazando excesivamente. La mejor solución, larva y grindall y prueba a hacer papilla casera. El alimento de los campeones Confusedmiley2:
#4
Gonzalo,

márcate un punto y abre un post con esa famosa receta, hombre! Wink
#5
JAjaja, quizás te lleves una buena sorpresa...Confusedmiley2:
#6
doncs per ara, ni escames, ni larves de mosquit, ni larves vermelles.... així que provaré de fer papilla, per internet volten vàries receptes tot i que totes són semblants.

RECEPTE:

500 grs. de hígado
1 Kg. de mejillones.
500 grs. de filetes de merluza.
250 grs. de gambas.
500 grs. de espinacas.
Anillas de calamar.
3 zanahorias.
1 plátano de Canarias.
2 dientes de ajo.
Gelatina neutra.

Espero que els agradi, aquesta tarda a comprar.
#7
Es similar a la que utilizo yo. Confusedmiley2:


Salto de foro:


Usuarios navegando en este tema: 1 invitado(s)