Des del 10/10/2019 el fòrum de l'Associació passa a ser només de lectura. Això vol dir que no es poden crear temes nous ni respondre als temes ja oberts. Les noves tecnologies han fet que una eina tan útil i preuada hagi caigut en desús. Hem decidit deixar obert el fòrum per a totes aquelles persones que vulguin consultar temes tractats al fòrum i que moltes vegades s'esdevenen en eines molt útils pels aficionats a l'aquariofília. Moltes gràcies a tothom.


Calificación:
  • 0 voto(s) - 0 Media
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co2
#11
Jaume71 escribió:Home, 3 dècimes tampoc és tant. Jo no em preocuparia.

Si vols mantenir aigües més toves, llavors hauràs d'afegir aigua d'osmosi per rebaixar el KH. LLavors el pH segur que et baixarà més que no pas ara, i si l'apagues a la nit potser la diferència també serà més gran.

Gràcies Jaume!

a veure, l'idea era la de ficar una parella de Kribensis a l'aquari, llavors que faríes? he mirat preus de controladors de Ph i sorten força cars, el més barat que he vist val uns 250€, no sé si realment el necesito per l'aquari que vull mantenir... per altra banda, la rosqueta que fa variar els bars la tinc gairebè al mínim, ara la he baixat una miqueta com hem veu dir i està a 2 bars, si la baixo més directament no surt Co2, en conclusió, deixo els valors tal com estan? baixo una mica el Ph i Kh a veure quin ball de Ph tinc quan encenc i apago el Co2, o potser deixo el Co2 encés sempre al mínim de bombolles?

Moltes gràcies!
#12
http://www.servovendi.com/es/controlador...uario.html

99,90 € tienen la culpa.

Saludos
#13
lanchone escribió:http://www.servovendi.com/es/controlador...uario.html

99,90 € tienen la culpa.

Saludos

Ostia! Esta genial de precio! Tengo una duda sobre el uso de los controladores de Ph, entiendo que yo fijo el controlador a un valor de ph, por ejemplo 7,5, el aparato se para cuando el Ph llega a ese valor y se enciende cuando lo supera, puede ser que para llegar a un valor de ph 7,5 inyecte una vantidad de Co2 demasiado alta y de ese modo que sea perjudicial para los peces?
#14
http://www.fish-street.com/font_color_in...ph_and_orp
I a fish-street...


Salto de foro:


Usuarios navegando en este tema: 1 invitado(s)