Des del 10/10/2019 el fòrum de l'Associació passa a ser només de lectura. Això vol dir que no es poden crear temes nous ni respondre als temes ja oberts. Les noves tecnologies han fet que una eina tan útil i preuada hagi caigut en desús. Hem decidit deixar obert el fòrum per a totes aquelles persones que vulguin consultar temes tractats al fòrum i que moltes vegades s'esdevenen en eines molt útils pels aficionats a l'aquariofília. Moltes gràcies a tothom.


Calificación:
  • 0 voto(s) - 0 Media
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vidrios calidad optica.
#1
Hola gente.
Alguien a podido comprobar si realmente vale la pena gastarse la pasta en ponerle a un acuario vidrios de esos de calidad óptica?
Es que en la talla que necesito, guau, con 160 € más.
Incluida la silicona transparente eso si...
#2
Anem per parts company Olivier,

Sobre els vidres: si et pots permetre la diferencia económica, agafals optics. Els normals tenen un to mes verdos i els optics son completament incolors, el que es tradueix en una major nitidesa. Aixo es degut a que els normals porten plom i els optics no. Jo he fet la proba en dos urnes ficant la ma i el color canviava lleugerament. Si no els agafes optics tampoc passa res, s'han utilitzat tota la vida i a priori no es nota la diferencia.


Silicones: compte amb la transparent. Molt bonica al comencament pero amb el temps s'embruta i dona la sensacio de deixadesa. No es pot fer res per solucionar-ho. Si mediques amb determinats farmecs també es deteriora. Consell, la negra es molt elegant i sempre romandra impecable a la vista.

Salut!
En aprenentatge. 350L plantat en projecte.
#3
Mmmm, gracies.
#4
Hola Oli,

jo tinc el tanganyika gran amb vidre frontal òptic. Es veu molt bé si el comparo amb els altres aquaris que corren per casa - hi ha altres factors com llum, tanins i que són urnes de marca menys "bona" -, però no hi ha gaire diferència amb els vidres laterals de la mateixa urna que en teoria no són òptiques. Potser no sóc capaç d'apreciar les diferències.
#5
Yo para cristales de menos de 10mm no lo usaría, la diferencia es casi inapreciable. En cristales mas gruesos si se nota, pero en menos de 10mm piensatelo, y si puedes acercate a alguna tienda donde puedas comparar entre dos urnas de características similares. Yo tengo un cubo de 60x60x60cm con el frontal optico, y apenas hay diferencia con los laterales.

Un saludo
Ernesto Roa.
#6
Serian 12 m/mm. Para un marino. Es una pasta más....
Buffff. Primero compraré los libros del cole de los niños.
#7
Olivier escribió:Serian 12 m/mm. Para un marino. Es una pasta más....
Buffff. Primero compraré los libros del cole de los niños.

Big GrinBig GrinBig Grin Confusedmiley20:Confusedmiley20:Confusedmiley20:
#8
Jeje, es que son 600€...


Salto de foro:


Usuarios navegando en este tema: 1 invitado(s)