Des del 10/10/2019 el fòrum de l'Associació passa a ser només de lectura. Això vol dir que no es poden crear temes nous ni respondre als temes ja oberts. Les noves tecnologies han fet que una eina tan útil i preuada hagi caigut en desús. Hem decidit deixar obert el fòrum per a totes aquelles persones que vulguin consultar temes tractats al fòrum i que moltes vegades s'esdevenen en eines molt útils pels aficionats a l'aquariofília. Moltes gràcies a tothom.


Calificación:
  • 0 voto(s) - 0 Media
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Son Ous????
#1
Buenas,

doncs això,

Avui estava repassant algunes peces entre elles aquesta ja que està marxant i fa uns dies van palmar uns plats verds, i la veritat em te amb la mosca rera l'orella.
He decidit treure la peça del seu lloc i mirar-la detingudament i he vist això:

[Imagen: IMG_3483_zps58ea5f35.jpg]

No soc cap super expert, però a mi em fa tufa a ous, de cargol o nudi. Encara que no he trobat al potencial pare de les criatures, i he repassat la peça fins amb la lupa (literal)

El més curiòs es que només he sigut capaç de trovar-los aquí, en cap altre lloc, ni a les acros, ni als plats ni vidres ni roca ni res.

Algú em pot donar un cop de mà si us plau???

I si es nociu, com eliminar-los.

Gràcies
#2
Joan, sense cap tipus d'experiencia per part meva, pero per les fotografies que he vist per internet, semblen ous de nudibranqui.

D'altra banda quin corall és?
Salutacions,

MIJABA.
#3
No me'n recordo quin corall es.
#4
Podria ser una Hydnophora rigida ?


Salto de foro:


Usuarios navegando en este tema: 1 invitado(s)