Des del 10/10/2019 el fòrum de l'Associació passa a ser només de lectura. Això vol dir que no es poden crear temes nous ni respondre als temes ja oberts. Les noves tecnologies han fet que una eina tan útil i preuada hagi caigut en desús. Hem decidit deixar obert el fòrum per a totes aquelles persones que vulguin consultar temes tractats al fòrum i que moltes vegades s'esdevenen en eines molt útils pels aficionats a l'aquariofília. Moltes gràcies a tothom.


Calificación:
  • 0 voto(s) - 0 Media
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
web interessant: aquarium design group
#1
Us deixo una web (també tenen facebook) a la que he anat a parar, que pot servir d'inspiració per a nous projectes. Hi ha un munt de fotos, totes bastant retocades i amb estètica yanqui, però alguns muntatges són prou espectaculars. D'altres semblen una mala idea ja des del principi, però encara que sigui per la estètica crec que val la pena passar-hi una estona xafardejant. Algunes fotos tenen informació adicional sobre l'equip i els habitants prement "image info"
http://www.aquariumdesigngroup.com/ Deixo un parell d'exemples del que hi ha, També n'hi ha d'aigua salada, però d'aquests no en deixo cap que jo no hi entenc


Un amb un bon cocktail de colors

[Imagen: 59_1aquarium_colorfulaquarium.jpg]


No sé si és massa fidel al paisatge real al Tanganyika, però aquest fa la pinta de ser un d'aquells aquaris per passa-hi hores mirant:
[Imagen: 106_1hs23.jpg]

i un últim d'aigua salobre
[Imagen: 9_1aquarium_brackish_fishtank.jpg]
#2
ke guapos espero ke cuando pueda montarme el de mas de 150l ke kiero montarme, si convenzo a la jefa jejeje, espero ke me kede igual de vistoso ke estos Tongue


Salto de foro:


Usuarios navegando en este tema: 1 invitado(s)