Des del 10/10/2019 el fòrum de l'Associació passa a ser només de lectura. Això vol dir que no es poden crear temes nous ni respondre als temes ja oberts. Les noves tecnologies han fet que una eina tan útil i preuada hagi caigut en desús. Hem decidit deixar obert el fòrum per a totes aquelles persones que vulguin consultar temes tractats al fòrum i que moltes vegades s'esdevenen en eines molt útils pels aficionats a l'aquariofília. Moltes gràcies a tothom.


Calificación:
  • 0 voto(s) - 0 Media
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Calabasah pala gambah!
#1
Carabassa deshidratada, recepta original de Pavón.

Fàcil i rico rico i con condimento.


.jpg   ImageUploadedByTapatalk1423725419.086002.jpg (Tamaño: 12,92 KB / Descargas: 71)


.jpg   ImageUploadedByTapatalk1423725449.518385.jpg (Tamaño: 9,94 KB / Descargas: 66)
Salutacions,

MIJABA.
#2
Molt bona miquel. Sembla que els hi agrada no? Jejejeje
#3
Nota:

He probat el mateix amb carabassó, i un cop deshidratat, flota com un malparit Big Grin

L'he hagut d'enfonsar amb una pedra.

El següent probaré amb pebrot vermell.
Salutacions,

MIJABA.
#4
hola mijaba, com fas per deshidrata el menja? jo faig papillas i lis posu agar agar pero aixi no o e probat mai
#5
lampibcn escribió:hola mijaba, com fas per deshidrata el menja? jo faig papillas i lis posu agar agar pero aixi no o e probat mai

Vaig probar a posar-ho al forn a 50º. Però després de 5h, la carabassa seguía com si res...

Així que a sobre dels radiadors de la casa. En 24h ja están secs, tot i que jo els deixo 48h per si de cas... Més fàcil impossible, retallar a trossets la verdura, posar-ho al paper de plata per la cara brillant, i sobre del radiador, llestos. Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Salutacions,

MIJABA.
#6
mès casola imposible jajajajajaja
gracies
#7
Osti que bo... no ho hauria pensat mai...


Salto de foro:


Usuarios navegando en este tema: 1 invitado(s)