Hem afegit un sistema de "M'agrada" al fòrum. Així podrem dir si ens agraden les entrades que facin els companys / Hemos añadido un sistema de "Me gusta" en los foros. De esta manera podremos decir si nos gustan las entradas de los foreros.

Hem desactivat per uns dies la secció de Patrocinadors, som renovant els contractes de col·laboració de l'any vinent / Hemos desactivado por unos días la sección de Patrocinadores, estamos renovando los contratos de colaboración del año que viene.


{myadvertisements[zone_1]}
Calificación:
  • 0 voto(s) - 0 Media
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mas de Forès
#1
Doncs aprofitant les vacances d’ estiu un deixo unes fotillos d’ un bonic raconet de l’ Alt Camp perfecte per una excursioneta familiar o una mini exploració bixeròfila

El lloc en qüestió es l’ area recreativa de Mas de Forès al terme municipal d’ Alcover.
Un cop arribeu al municipi  heu de agafar la carretera en direcció l’ermita del Remei que poc a poc es va convertint en una pista forestal perfectament transitable. Un cop us trobeu l’ermita continueu per la pista en direcció a Mas de Forès fins que ben a prop arribareu a l’ àrea recreativa on hi ha una sèrie d’ aparcaments habilitats on podeu deixar el cotxe tot el dia per dos eurets i gaudir de les instal·lacions.

L’ àrea recreativa en qüestió està formada per una sèrie de construccions rehabilitades que formaven part d’ un antic moli paperer i que actualment conserven part dels salts que feien funcionar el molí amb l’aigua del  riu Glorieta.

Gràcies a l’ humitat d’ aquests salts d’ aigua s’han format unes boniques cortines de molsa fontinalis, pelia i més d’ un tipus de falguera

Finalment caminant per la pista forestal propera al riu o pel camí indicat podeu apropar-vos fàcilment al “Niu de l’ Àliga” on hi ha uns bonics gorgs on us podeu donar un banyet i desfruitar d’ un entorn ben bonico


[Imagen: DSC00497_zpsg9hxydej.jpg]

[Imagen: DSC00511_zpselaq9ynl.jpg]


[Imagen: DSC00508_zpsocwoccdw.jpg]


[Imagen: DSC00512_zps9hlfjy7p.jpg]

[Imagen: DSC00495_zps8mgddw3u.jpg]

[Imagen: DSC00494_zps1jkncoi2.jpg]


[Imagen: DSC00493_zps1xfjihzm.jpg]


[Imagen: DSC00526_zpsladaohc2.jpg]

Salutacions
Responder
{myadvertisements[zone_3]}
#2
Qué guapo el sitio!!! Smile
240 litros acuario comunitario con Discos.
91 litros acuario de engorde alevines Disco.
38 litros acuario gambario con CRS y CBS.
Responder
{myadvertisements[zone_3]}
#3
Jo m'apuntu a la "mini exploració bixeròfila" i si voleu us ensenyo senderons per anar amb bici. Pots continuar la ruta fins a mont-ral que tambe es molt xulo.
Responder
{myadvertisements[zone_3]}
#4
Osti si estaría be fer algo

Segur que tu coneixes mes raconets d' aquests per la zona de TGN

Salutacions
Responder
{myadvertisements[zone_3]}


Salto de foro:


Usuarios navegando en este tema: 1 invitado(s)
{myadvertisements[zone_2]}