Des del 10/10/2019 el fòrum de l'Associació passa a ser només de lectura. Això vol dir que no es poden crear temes nous ni respondre als temes ja oberts. Les noves tecnologies han fet que una eina tan útil i preuada hagi caigut en desús. Hem decidit deixar obert el fòrum per a totes aquelles persones que vulguin consultar temes tractats al fòrum i que moltes vegades s'esdevenen en eines molt útils pels aficionats a l'aquariofília. Moltes gràcies a tothom.


Calificación:
  • 0 voto(s) - 0 Media
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
inventillos
#1
Quan començem a fer el primer inventillo?
#2
Què vols dir... un taller de brico?

Per mí encantat Big Grin

De totes maneres m'hauríeu de donar una mica de temps perquè estic d'obres a casa i vaig de cu*...

Ho podríem proposar per, diguem, a partir del 15 de maig. Així anem fent llista dels interessats i jo puc comprar el material necessari (tinc un parell de llocs on aconseguir-los a preus força bons). També anem definint què és el que us interessa fer.Wink

Vinga nois! que la cosa s'anima
#3
ok jaumeWink
#4
Jo m'apunto
Gràcies
#5
Jo també estic interessat en fer d'aprenent de McGiver. Seria interessant començar per filtres casolans.
Josep Triginer
#6
Doncs fale! Wink

Què us sembla la proposta:

- Quedem un dimecres per a fer el taller-demostració.
- Fem una llista d'interessats: Si algú no només vol veure còm es fa, sinó fer-ho (suposo que sí) es fa una llista de material i ho vaig a comprar tot junt (será molt més económic i práctic!).
- Un cop a la AAB... -mireu si és senzill de fer-los!- jo crec que tindrem temps de fer-los TOTS allà mateix... evidentment ja intentaria de portar-ho tot el máxim de preparat (tubs tallats a mida i a poder ser amb els forats fets -a la feina tenim un torn que em sembla que pot anar molt bé-. Això encara aniria millor perquè així la silicona i la pega de PVC ens serveix per a tots.
- De totes maneres faré una demostració de còm es pot fer a casa: trucs per tallar el tub recte, i còm fer forats escalfant una rosca metálica


Salto de foro:


Usuarios navegando en este tema: 1 invitado(s)