Des del 10/10/2019 el fòrum de l'Associació passa a ser només de lectura. Això vol dir que no es poden crear temes nous ni respondre als temes ja oberts. Les noves tecnologies han fet que una eina tan útil i preuada hagi caigut en desús. Hem decidit deixar obert el fòrum per a totes aquelles persones que vulguin consultar temes tractats al fòrum i que moltes vegades s'esdevenen en eines molt útils pels aficionats a l'aquariofília. Moltes gràcies a tothom.


Calificación:
  • 0 voto(s) - 0 Media
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Estrenant la nova Àrea!!!
#11


Xavier Marchan escribió:Ha arribat l'hora de deixar-nos de pedretes de colors, submarinistes de plàstic treient bombolles i galeons de ceràmica esfonsats per començar a parlar D'AQUARIS (sí, en majuscula nens i nenes . . .)


WinkNo fotis tú!!! Wink

Jo que m'anava a muntar un 640 litres com aquest d'un conegut forum d'aquariofilia.....


[Imagen: DSCF3562-800.jpg]


Però no us espanteu.... que jo el volia fer en plan BIOTOP PURISTA.... per això estic dubtant entre fer-lo MEDITERRANI (i deixar el Coliseum) o bé fer-lo ARTIC (deixant el Titanic).... ¿què us sembla?
#12


Tu te ries[Imagen: smiley36.gif] , pero este personaje tiene un acuario que más de uno querria tenerlo para montar un acuario decente.


Yo por lo menos me gustaria montar en el un amazonico como Dios manda.


Hasta pronto[Imagen: smiley32.gif]
#13

Xavier Marchan escribió:Abre un post nuevo y hablamos del tema, que este post era solo para darme rabia Aleix por iniciar el la sección . . . je, je, je . . .


Wink

JO JO JO!!! [Imagen: smiley36.gif] [Imagen: smiley31.gif]
#14


Como le va la marxa al Aleix!!!! jejejejejejeWink


Felices fiestas a todos!!!![Imagen: smiley31.gif]
---------------
Carlos Naise
---------------


Salto de foro:


Usuarios navegando en este tema: 1 invitado(s)